Werkwijze

 

 

Werkwijze tekeningen.

 

 Materiaalgebruik Tekeningen.

Voor al mijn tekeningen maak ik gebruik van minimaal 120 grams zuurvrij papier. Het zuurvrije papier is voor het behoud van de tekeningen. Door te werken met minimaal 120 grams papier kan ik veel lagen aanbrengen op het papier. Door de vele lagen kan ik meer diepte tekenen waardoor de tekening nog realistischer wordt.

Ik teken met grafietpotloden (zwart-wit), met pastelpotloden of met kleurpotloden.

Werkwijze tekeningen.

Voor het maken van de tekeningen maak ik gebruik van referentie foto’s. De foto die u getekend wilt hebben kunt u via de mail naar mij opsturen. U kunt ook langs komen bij mij thuis om alle mogelijkheden te bespreken, wanneer u dat prettiger vind dan het online te regelen.

Nadat ik een schets heb gemaakt van de tekening, mail ik deze naar u op. U kunt dan kijken of u tevreden bent met de schets. Na uw goedkeuring ga ik de schets verder uitwerken in de tekening.

Tekening klaar.

Wanneer de tekening klaar is, stuur ik een foto via de mail voor het eindresultaat. Na uw goedkeuring kan de tekening worden opgehaald of worden verstuurd. De tekening wordt verpakt in karton, hierdoor blijven de tekeningen goed beschermd tijdens het transport.

Ik raad mijn opdrachtgevers aan om de tekening in te lijsten met een Passe Partout. Het Passe Partout zorgt ervoor dat de tekening het glas van de lijst niet kan aanraken. Dit om vegen te voorkomen van de tekening. Wanneer u naar een lijstenmaker gaat, kan deze u adviseren welke lijst te kopen met welk Passe Partout.

Levertijd tekeningen.

De maximale levertijd is 2 weken. Dit hangt af van de hoeveelheid opdrachten. Wanneer u meer wilt weten kunt u altijd een mail sturen.

 

 

Werkwijze muurschilderingen.

 

Materiaalgebruik muurschilderingen. 

Voor het maken van de  muurschilderingen maak ik gebruik van Acryl verf. Ik heb veel verschillende kwasten waar ik gebruik van maak tijdens het maken van de muurschilderingen. De Acryl verf is niet schadelijk voor bijvoorbeeld uw kind. Wanneer ik begin en een dag werk heb in de kamer van uw kind, kunt uw kind dezelfde avond weer veilig slapen in zijn/haar kamer.

Werkwijze muurschilderingen.

Voor de muurschilderingen maak ik eerst een schets op a4 papier met al uw wensen in de schets verwerkt. Na uw goedkeuring kom ik bij u thuis op de afgesproken datum om de schets uit te werken op de muur.

Muurschildering klaar.

Wanneer de muurschildering klaar is blijft deze zo. Er gaat geen extra laag meer over.

Levertijd  muurschilderingen.

De maximale levertijd is 2 weken. Dit hangt af van de hoeveelheid opdrachten. Wanneer u meer wilt weten kunt u altijd een mail sturen.

De muurschilderingen worden op locatie uitgevoerd. De uitwerking van de muurschilderingen is afhankelijk van de grootte van de muurschildering. Voor een kleine muurschildering kan ik binnen een dag klaar zijn.