Even voorstellen

Welkom op de site van Paint and Pencil.

Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Stefanie en ik ben geboren op 12 december 1990 te Vlissingen. Waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik getrouwd met Pascal en hebben wij 2 mooie dochters. Wij wonen samen met onze Duitse herder, en onze 2 katten. Ook hebben wij nog een paard.

Als klein meisje was ik graag aan het tekenen en kliederen. Ik vond het leuk om creatief bezig te zijn. Vanaf zover ik mij kan herinneren ben ik gek op dieren.

Na het afronden van de basisschool ben ik naar het VMBO kader Economie gegaan. Na 4 jaar school heb ik hiervan mijn diploma gehaald. Na de middelbare school ben ik MBO 4 Medewerker Maatschappelijke Zorg gaan studeren. Ook van het MBO heb ik mijn diploma gehaald.

Na het studeren ben ik in de zorg gaan werken. Na 3 jaar werken in de zorg, kwam ik zonder inkomen te zitten, op dat moment was ik zwanger van onze oudste dochter. Ik ben toen gaan tekenen met name Disney figuren, en heb een muurschildering gemaakt op de slaapkamer van mijn oudste dochter.

Na 2 jaar thuis werkeloos te hebben gezeten kon ik bij een bekende supermarktketen aan de slag. Bij die supermarkt heb ik nu de functie van Afdelingsmanager. Vanaf toen ben ik gestopt met het tekenen. Ondertussen was toen onze jongste dochter ook geboren.

In oktober 2020 kwam ik in een vervelende situatie terecht. Ik besloot om het tekenen en schilderen weer op te pakken. Het tekenen en schilderen geeft me rust en voldoening. Ik vind het geweldig om het proces te zien, van niks, naar schets, naar laag op laag tot het juiste eindresultaat. Een aantal van mijn tekeningen staan online en ik kreeg al vrij snel opdrachten om te mogen tekenen.

In december 2020 heb ik besloten om, na meerdere opdrachten te hebben gekregen, mijn eigen website te beginnen, en mij vervolgens in te schrijven bij de KVK en echt mijn eigen bedrijfje te beginnen.

Bij mijn portfolio kunt u mijn tekeningen en schilderingen zien. Voor meer informatie over de prijzen, kunt u een kijkje nemen bij het kopje Prijzen. Heeft u verder nog vragen, kunt u mij altijd een mail sturen of u kunt het contactformulier invullen. En wie weet mag ik ook voor u een tekening / (muur) schildering maken.

 

Hopelijk tot ziens,

Stefanie Parent-Bos